Ελ. Κουντουρά: Οι δανειστές συντελούν έγκλημα

Οι δανειστές, με «σύμμαχο» τη συγκυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ, συντελούν ένα «έγκλημα» σε βάρος της Ελλάδας, το οποίο φτωχοποιεί και εξαθλιώνει έναν ολόκληρο λαό, δήλωσε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ελ. Κουντουρά, σχετικά με έκθεση για τις κοινωνικές επιπτώσεις των προγραμμάτων στήριξης στις χώρες του Μνημονίου, η οποία εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία από την Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες.

Ελ. Κουντουρά: Οι δανειστές συντελούν έγκλημα
1'


«Μετά το ΔΝΤ που εδώ και ένα χρόνο έχει ομολογήσει πως το πρόγραμμα που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα ήταν εξαρχής εντελώς λάθος, έρχεται και η εξεταστική επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου να παρουσιάσει την Τρόϊκα όχι ως χειρουργό που γνωρίζει από ανατομία, αλλά ως χασάπη που κατέσφαξε την Ελλάδα» σημείωσε η κ. Κουντουρά.

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κάνει λόγο για επιμονή σε μια «δολοφονική πολιτική», η οποία «σκοτώνει την πραγματική πικονομία, ακυρώνει κάθε ελπίδα για ανάπτυξη και ανάκαμψη και αποτελεί εφιάλτη για την κοινωνία και την ελληνική οικογένεια».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή