Σκορδάς:Οι έλεγχοι για πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων θα συνεχιστούν

Η αποκάλυψη της τελευταίας υπόθεσης λαθρεμπορίας καυσίμων αλλά και παλαιότερων, έγινε επειδή εντατικοποιήθηκαν οι έλεγχοι, τόνισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθανάσιος Σκορδάς για να εκφράσει στη Βουλή τη βούληση της κυβέρνησης να συνεχιστούν και να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι.

Σκορδάς:Οι έλεγχοι για πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων θα συνεχιστούν
1'

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού των ΑΝ.ΕΛ. Ραχήλ Μακρή, που υποστήριξε ότι το μόνο που έκανε η κυβέρνηση ήταν η εξίσωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης και ότι δεν υπήρξε αποτέλεσμα στην πάταξη του λαθρεμπορίου, ο κ. Σκορδάς απέρριψε τις αιτιάσεις της βουλευτού αναφερόμενος στη λήψη μιας σειράς μέτρων.

makri-raxil

Ειδική μνεία έκανε στην εγκατάσταση των συστημάτων εισροών - εκροών στα πρατήρια καυσίμων και αναφέρθηκε στην πρόθεση να χορηγηθεί «πιθανή πρόσθετη επιδότηση σε πρατήρια που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές ή στην άγονη γραμμή».

Σχετικώς με την κριτική που ασκήθηκε για καθυστερήσεις στην υλοποίηση εγκατάστασης του συστήματος εισροών - εκροών, ο υφυπουργός Ανάπτυξης είπε ότι δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση σημειώνοντας ότι ο πρώτος κύκλος της εγκατάστασης σε Αττική και Θεσσαλονίκη έχει ήδη υλοποιηθεί και εντός Μαρτίου τα πρατήρια θα λάβουν τη χρηματοδότηση.

Διαβάστε επίσης:

Οι λαθρέμποροι «βγάζουν» όσα πληρώνει ο ελληνικός λαός για χαράτσια

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή