Χρυσή Αυγή: Ο φίλος των νεοναζί Βενιζέλος

Σε ανακοίνωση προχώρησε η Χρυσή Αυγή για την στάση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών και αντιπροέδρου της κυβέρνησης στο ζήτημα της Ουκρανίας.

Χρυσή Αυγή: Ο φίλος των νεοναζί Βενιζέλος
1'

«Ο τραγικός Βενιζέλος, που υβρίζει την Χρυσή Αυγή αποκαλώντας την «νεοναζιστική», τρέχει πίσω από δηλωμένους Ουκρανούς νεοναζί. Η εξήγηση απλή: τα αφεντικά του, δηλαδή οι Γερμανοί, Αμερικανοί και σιωνιστές μεγαλοτραπεζίτες, του έδωσαν εντολή να στηρίξει το νέο καθεστώς στην Ουκρανία για να πληγεί η Ρωσία του Πούτιν. Και μόνο αυτό το γεγονός αποδεικνύει πως οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής δεν έχουν καμία σχέση με την γελοία ετικέτα του... «νεοναζισμού».

Μας πολεμούν γιατί είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη που αντιστέκεται στην ανθελληνική πολιτική των ξένων τοκογλύφων. Όσον αφορά τα γεγονότα στην Ουκρανία, η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την παράνομη ευρωαμερικανική επέμβαση σε ένα κράτος ανεξάρτητο. Επιμένουμε πώς ο ουκρανικός λαός πρέπει να εκλέξει την κυβέρνησή του με ελεύθερες εκλογές». Σχετικές δηλώσεις παραχώρησε ο Ηλίας Παναγιώταρος στο ρωσικό δίκτυο Russia Today.

Διαβάστε επίσης:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή