Α.Παπαμιμίκος: Όχι σε όρους πολιτικής μόδας

Για το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη μίλησε μεταξύ άλλων σε πρωινή εκπομπή του Mega ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος σχολίασε το νέο κόμμα τονίζοντας πως είδε μέσω διαδικτύου την παρουσίαση και εξέλαβε ως θετικό ότι ένας άνθρωπος εκτός πολιτικής αποφάσισε να συμμετέχει ενεργά. Ήταν επικριτικός όμως για το γεγονός πως δεν ακούστηκαν συγκεκριμένες θέσεις και ένα ξεκάθαρο ιδεολογικό στίγμα, μιας κάτι που συνέδεσε με τη γενικότερη αντίληψη που επιχειρούν κάποιοι να περάσουν στη χώρα, ζητώντας η αναμέτρηση με το κάθε κόμμα να γίνεται πάνω σε ιδέες και πολιτικές για να σταματήσει επιτέλους η πολιτική στην Ελλάδα να γίνεται με όρους μόδας.

"Κάποτε μόδα ήταν οι ακαδημαϊκοί, μετά οι τεχνοκράτες, ίσως σήμερα να είμαστε οι νέοι. Αυτό πρέπει να σταματήσει και να πάψουμε στην Ελλάδα να λειτουργούμε με βάση τη μόδα. Ας κρινόμαστε από τη δουλειά μας και ας μιλάμε πάνω σε θέσεις και προτάσεις. Εκεί θα φανούν οι διαφορές μας και για αυτό πρέπει να μας κρίνει ο κόσμος. Μόνο έτσι θα σταθεί το πολιτικό σύστημα στα πόδια του".

Ο Γραμματέας της ΝΔ πάντως σχολίασε και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που φέρονται να υποστηρίζουν τη 17 Νοέμβρη, λέγοντας πως είναι ανεπίτρεπτο για τον Αλέξη Τσίπρα να τους ανέχεται για ψηφοθηρικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης:

Δεύτερος ο Ιωαννίδης στην Κεντρική Μακεδονία

Ο Γραμματέας της ΝΔ ζητά μεταρρυθμίσεις στο πολιτικό σύστημα