Σπηλιωτόπουλος: Ούρα και κόπρανα η μυρωδιά της Αθήνας

Δριμύτατη επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος Άρης Σπηλιωτόπουλος χαρακτηρίζοντας τον κ. Καμίνη υπηρεσιακό δήμαρχο που κατέβασε τον πήχη.

Σπηλιωτόπουλος: Ούρα και κόπρανα η μυρωδιά της Αθήνας
1'

«Το πρόβλημα με τον Καμίνη είναι ότι δεν έκανε απολύτως τίποτε» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Παράλληλα, κάλεσε εκ νέου τον Νικήτα Κακλαμάνη να αποχωρήσει από την κούρσα για το δήμο Αθηναίων, σημειώνοντας ότι «αν είχαμε αθροίσει τις δυνάμεις μας θα ήμουν πρώτος στις δημοσκοπήσεις, αν εγώ ήμουν τρίτος στις δημοσκοπήσεις θα είχα παραιτηθεί».

Χαρακτήρισε ακόμη τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν πρωτιά Καμίνη δημοσκοπικό τερτίπι, ενώ έκανε λόγο και για λογιστικά τερτίπια στα οικονομικά του δήμου «για να είμαστε καλοί με το μνημόνιο».

Έκανε λόγο για εγκατάλειψη σε περιοχές της Αθήνας όπως τη Στοά Λυκούργου και τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. «Είναι δυνατόν κανείς να περπατήσει την πόλη και να μη συναντήσει τη βρομιά; Η μυρωδιά της κεντρικής Αθήνας είναι ούρα και κόπρανα» τόνισε.

Σύμφωνα με τον υποψήφιο δήμαρχος της Αθήνας ο δήμος επιβάλλει εξωφρενικά πρόστιμα στους επιχειρηματίες που παραμένουν ανείσπρακτα, εξαγγέλλοντας μείωσή τους.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος εξήγγειλε ακόμη τη δημιουργία δυο ποδηλατοδρομίων στην Αθήνα, διερωτώμενος πώς ο κ. Καμίνης δεν τα έχει ήδη κάνει.

Διαβάστε επίσης:

Καπερνάρος για Καμίνη:Το συμμάζεμα δεν γίνεται με απολύσεις

Οι δημοτικές εκλογές...χωρίζουν οικογένειες

Έπαθε σοκ ο Σπηλιωτόπουλος με την εικόνα της περιοχής Γκύζη

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή