Απομακρύνει τον οδηγό του ο Ι. Τραγάκης

Την απόφασή του να απομακρύνει μετακλητό συνεργάτη του, δημοσιοποίησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Ιωάννης Τραγάκης, μετά τη δήλωση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ότι ο συγκεκριμένος συνεργάτης του βουλευτή της ΝΔ είναι το πρόσωπο που εμφανίζεται σε φωτογραφία να χαιρετά ναζιστικά, πίσω από άλλον που ήταν ντυμένος Αϊ Βασίλης.

Απομακρύνει τον οδηγό του ο Ι. Τραγάκης
1'

Όπως έγινε γνωστό, το συγκεκριμένο πρόσωπο, κάτοικος Περάματος που προέρχεται από φτωχή οικογένεια, προσελήφθη το 2012 ως μετακλητός και εκτελούσε χρέη οδηγού για τον κ. Τραγάκη. Ο συνεργάτης τού κ. Τραγάκη φέρεται να παραδέχθηκε ότι διατηρούσε κοινωνικές σχέσεις με Χρυσαυγίτες, διέψευσε όμως ότι ο ίδιος ήταν μέλος της οργάνωσης.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον προγραμματισμό τού έργου της Βουλής, την ερχόμενη Τετάρτη 2 Απριλίου, εισάγονται στην Ολομέλεια για συζήτηση και ψήφιση οι αιτήσεις άρσης της ασυλίας πέντε βουλευτών της ΧΑ, των Μιχάλη Αρβανίτη- Αβράμη, Ηλία Κασιδιάρη, Ελένης Ζαρούλια, Νίκου Κούζηλου και Δημήτρη Κουκούτση, για τους οποίους η Επιτροπή Δεοντολογίας εισηγείται την άρση της ασυλίας τους.

Διαβάστε επίσης:

Κασιδιάρης: Ο οδηγός του Τραγάκη είναι ναζί (pic+vid)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή