Μπουτάρης: Στις περασμένες εκλογές βάζαμε τις θείες μας στο ψηφοδέλτιο

Ο Γιάννης Μπουτάρης επέστησε την προσοχή στα μέλη, τα στελέχη και του υποψήφιους της παράταξής του, «Πρωτοβουλία», για το έργο που έχουν να κάνουν μέχρι τις εκλογές.

Ξεκινώντας ανέφερε πως, «έχουμε προβάδισμα όχι μόνο δημοσκοπικό, αλλά ουσιαστικό, γιατί κάνουμε πραγματική δουλειά, όμως οι δημοσκοπήσεις δεν είναι ψήφος».

Ζήτησε να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι στην προεκλογική αντιπαράθεση και είπε ότι ταυτόχρονα με τη δουλειά στον Δήμο πρέπει να γίνεται και η προεκλογική εκστρατεία.

«Δεν θα τον διαλύσουμε τον Δήμο, ενώ θα τρέχουν και οι προεκλογικές υποχρεώσεις», σημείωσε.

Ο κ. Μπουτάρης βαθμολόγησε τον εαυτό του με 5,5-6 βαθμούς κι αυτό το έκανε για να δείξει ότι παρά το έργο που πραγματοποιήθηκε δεν ολοκληρώθηκαν ορισμένα πράγματα στην πρώτη θητεία του, που απατούν τη συνεργασία των πολιτών.

Ο δήμαρχος είπε ότι υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για το ψηφοδέλτιο και για τη διαφορά με τις προηγούμενες εκλογές επισήμανε:

«Έχουμε υπεράριθμες προτάσεις. Στις περασμένες εκλογές βάζαμε και τις θείες μας γιατί δεν μπορούσαμε να συμπληρώσουμε το ψηφοδέλτιο».

Σε ερώτηση γιατί δεν συμπεριλαμβάνεται ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Βούγιας, στο ψηφοδέλτιο ο κ. Μπουτάρης απάντησε ως εξής:

«Με απασχόλησε πολύ. Ο Σπύρος Βούγιας σηματοδοτεί ένα παρελθόν που δεν θέλουμε να αναπαράγουμε».

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τι δήλωσε ο Μπουτάρης και έγιναν έξαλλοι οι οπαδοί του Άρη!