Η Μαρία Σπυράκη στα Τρίκαλα

Στα Τρίκαλα βρέθηκε χθες η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη στο πλαίσιο της περιοδείας της στη Θεσσαλία.

Στα Τρίκαλα, η Μαρία Σπυράκη περιόδευσε στο κέντρο της πόλης με τον βουλευτή του νομού Κώστα Σκρέκα όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους κατοίκους της πόλης και να ενημερωθεί για τα προβλήματά τους. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας στον πεζόδρομο της οδού Ασκληπιού συναντήθηκε και με τον βουλευτή Μιχάλη Ταμήλο.

Στη συνέχεια η υποψήφια ευρωβουλευτής επισκέφθηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων μαζί με τους συνυποψηφίους της, Ιλιά Καράνταη και Βενιαμίν Καρακωστάνογλου . Εκεί έγιναν δεκτοί από τον πρόεδρο της Νομαρχιακής Νίκο Μουζακιάρη όπου αφού ενημερώθηκαν για την αναγκαιότητα της εφαρμογής της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ), η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από το διακύβευμα των εκλογών που δεν είναι άλλο από τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Όλοι συμφώνησαν ότι η ψήφος παράγει πολιτικό αποτέλεσμα και η Νέα Δημοκρατία που αποτελεί τον κορμό της κυβέρνησης πρέπει να βγει ακόμη πιο δυνατή στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις ώστε να συνεχίσει το έργο της για την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο.

Στη συνέχεια η Μαρία Σπυράκη επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Τρικαίων Δημήτρη Παπαστεργίου όπου αφού αντάλλαξαν ευχές για καλή επιτυχία, ζήτησαν από τους Τρικαλινούς να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής επισκέφθηκε και το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Καλαμπάκας Χρήστου Σινάνη.