Δημοτικές εκλογές 2014: Η Γεννηματά στηρίζει Μώραλη

Αν και αυτός που περίμενε τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ ήταν ο κ. Βουράκης, φαίνεται πως τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στρέφονται το ένα μετά το άλλο προς τον κ Μώραλη.

Χθες το βράδυ σε γνωστό εστιατόριο στον Προφήτη Ηλία στον Πειραιά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης έφαγε μαζί με την αναπληρώτρια υπουργό Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά συνοδευόταν από την σύζυγό του Βάλια και η Φώφη Γεννηματά από τον σύζυγό της Ανδρέα Τσούνη.

Η κ. Γεννηματά εξέφρασε σύμφωνα με πληροφορίες τη στήριξή της στον υποψήφιο Δήμαρχο με τον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ».

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης, αλλά και ιστορικά στελέχη από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά μεταξύ των οποίων, ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, οι πρώην Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Διαμαντίδης, Δημήτρης Λιντζέρης, Γρηγόρης Νιώτης, η πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Νίτσα Βλασσοπούλου, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» Δημήτρης Παρασκευόπουλος και άλλα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο μεγάλο λιμάνι.

Διαβάστε επίσης:

Κόντρα Δρίτσα – Μώραλη για την επιστολή του υπουργείου Παιδείας (vid)