Δημοτικές εκλογές 2014: Σακελλαρίδης: Θα είμαστε στο Β’ γύρο

Βέβαιος ότι η παράταξή του θα περάσει στον β' γύρο των εκλογών για τον Δήμο Αθηναίων εμφανίστηκε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Παράλληλα, έστρεψε τα πυρά του κατά του Γ. Καμίνη, λέγοντας ότι το κόστος της εξυγίανσης στην οποία αναφέρεται είναι η διάλυση των υπηρεσιών του δήμου και η απόλυση των συμβασιούχων.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να έχουν γίνει και στην ουσία ο κ. Καμίνης τα άφησε την τελευταία στιγμή και μπήκε στη λογική του δημάρχου που κόβει κορδέλες» υποστήριξε.

Αναφερόμενος στο κοινωνικό έργο του Δήμου, ο κ. Σακελλαρίδης αμφισβήτησε τα στοιχεία που έχει παρουσιάσει ο κ. Καμίνης, λέγοντας ότι «δεν προκύπτει από πουθενά» ότι σιτίζονται από τις κοινωνικές υπηρεσίες 20.000 άνθρωποι.

«Είναι ένα φουσκωμένο νούμερο, που δεν προκύπτει από τη λειτουργία των κοινωνικών υπηρεσιών της πόλης που λειτουργούν από το υστέρημα και τον κόπο των πολιτών, απλών και καθημερινών, οι οποίοι, αναλογικά με τις δυνατότητες του δήμου, προσφέρουν αναλογικά πολύ μεγαλύτερο έργο από αυτό του δήμου και του κ. Καμίνη. Επομένως, το κοινωνικό έργο του κ. Καμίνη στην ουσία βασίζεται αποκλειστικά και μόνο σε χορηγούς.