Εκλογές 2014-Ζιώγας: Με «ταξικό κριτήριο» να ψηφίσουν οι πολίτες

«Όλοι οι εργαζόμενοι, οι λαϊκές οικογένειες ,οι άνεργοι οι νέοι όλοι αυτοί που έχουν υποστεί τις συνέπειες αυτής της βάρβαρης ταξικής πολιτικής πρέπει να ψηφίσουν με βάση το ταξικό τους κριτήριο» και με βάση την εμπειρίας τους από τις έως τώρα «αντιλαϊκές» πολιτικές, τονίζει στη web tv του ΑΠΕ - ΜΠΕ ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας , επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γιάννης Ζιώγας.
Εκλογές 2014-Ζιώγας:  Με «ταξικό κριτήριο» να ψηφίσουν οι πολίτες
1'

«Τα προβλήματα θα είναι την επόμενη μέρα μπροστά μας και πρέπει να μας εμπιστευτεί ο εργαζόμενος, ο άνεργος, οι λαϊκές οικογένειες, ώστε να αποκρούσουμε σε πρώτη φάση τις συνέπειες, να ανακουφίσουμε λίγο τον κόσμο και να ανοίξουμε ένα δρόμο για τη ριζική απαλλαγή από αυτό το βάσανο, από αυτό το βραχνά, από αυτό το σάπιο κοινωνικοπολιτικό οικονομικό σύστημα» προσθέτει.

Ο κ. Ζιώγας χαρακτηρίζει «πρόκληση» το γεγονός ότι ο προϋπολογισμός της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας για το 2014 για ανάπτυξη, μεταξύ αυτών τα έργα υποδομής, είναι επτά εκατομμύρια ευρώ, «τρία ευρώ για τον κάθε κάτοικο το χρόνο». Τονίζει ότι πρέπει να απαντηθεί το ερώτημα «ανάπτυξη πως και για ποιους», σημειώνει ότι οι δημόσιες επιχειρήσεις, οι υποδομές και ο ορυκτός πλούτος είναι «λαϊκή περιουσία» και «δεν έχει κανένας δικαίωμα να την ξεπουλάει» και θέτει επίσης την ανάγκη της αντισεισμικής θωράκισης και επανελέγχου των δημοσίων κτιρίων.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή