Εκλογές 2014 - Ν. Παυλίδου: Όχι στον ισοπεδωτικό λόγο και στον εφησυχασμό

«Η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης στην κοινωνία είναι βασική προϋπόθεση για να φτάσουμε σε μια πειστική διακυβέρνηση να εξασφαλίσουμε βιώσιμο μέλλον για μας» λέει στη web tv του ΑΠΕ-ΜΠΕ η υποψήφια περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά» Νιόβη Παυλίδου, καλώντας τους πολίτες «να αφήσουν την απάθεια και τον ισοπεδωτικό λόγο, ή τη στάση της οργής» και «να βάλουν ότι ο καθένας ότι έχει καλύτερο για τη διακυβέρνηση του τόπου».

Εκλογές 2014 - Ν. Παυλίδου:  Όχι στον ισοπεδωτικό λόγο και στον εφησυχασμό
1'

Η κ.Παυλίδου προσθέτει ότι ο συνδυασμός της βασίζεται στον "καθαρό" πολιτικό λόγο «χωρίς καμία έκπτωση σε λαϊκισμό», με υποψηφίους με καθαρή επαγγελματική πορεία, με γνώση και εντιμότητα. Επισημαίνει ότι στόχος για την επόμενη πενταετία στην Κ. Μακεδονία, είναι να υπάρξει ένα «ενοποιημένο στρατηγικό σχέδιο που να ενώνει παραγωγικές δυνάμεις» σε διάφορους τομείς.

Αναφερόμενη στο κλίμα που έχει δημιουργηθεί για το χρυσό στη Χαλκιδική τονίζει ότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τον ορυκτό πλούτο, προστατεύοντας το περιβάλλον, σημειώνει «ότι η πολιτεία δεν έχει κάνει ακόμη τις επιτροπές ελέγχου που προβλέπονται από το θεσμικό πλαίσιο» και υπογραμμίζει ότι «η διαβούλευση πρέπει να είναι καθημερινό εργαλείο με τους πολίτες».

«Η Ελιά μας στηρίζει, μέσα σε άλλες δυνάμεις, που ανταποκρίθηκαν» λέει, τονίζοντας όμως ότι ο συνδυασμός της είναι αυτοδιοικητικός και το ψηφοδέλτιο πολυσυλεκτικό.

Σε ότι αφορά το δεύτερο γύρο δηλώνει διαισθάνεται «εκπλήξεις», υποστηρίζοντας ότι «για μένα είναι πολύ ανοιχτός, θα τον αφήσουμε ανοιχτό». «Στο περιφερειακό συμβούλιο θα αισθανθούν την παρουσία μας από όποια θέση κι αν είμαστε» καταλήγει.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή