Εκλογές 2014 - Βενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ εκβιάζει, όχι εγώ

Για το ΠΑΣΟΚ, την Ελιά αλλά και το παρασκήνιο των Καννών μίλησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ερωτηθείς για το μέλλον του σε περίπτωση που το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι αρνητικό για την Ελιά, ο κ. Βενιζέλος τόνισε πως εννοούσε απολύτως όλα όσα είπε περί αστάθειας σε περίπτωση που ο λαός ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα η δημοσιογράφος τον ρώτησε ευθέως αν το δίλημμα που έθεσε πριν από περίπου 20 μέρες εξακολουθεί να ισχύει ή αν είναι μια μπλόφα για να πετύχει το ΠΑΣΟΚ και η Ελιά συσπείρωση ενόψει της κάλπης.

«Το εννοώ. Αυτό που εννοούσα και αυτό που εννοώ, είναι αυτό που έκανε για πολλοστή φορά ο κ. Τσίπρας την προηγούμενη Κυριακή, είπε «πάμε για εκλογές δημοψήφισμα». Στην πραγματικότητα πάμε τώρα…» είπε ο κ. Βενιζέλος.

Σημείωσε δε, ότι δεν θέτει το δίλημμα του ΣΥΡΙΖΑ από την αντίστροφη πλευρά αλλά όπως επεσήμανε το θέτει προκειμένου να απαντηθεί σωστά.

Σύμφωνα με τον ίδιο εάν το βράδυ των εκλογών κάποιοι «ανέβουν στα κεραμίδια και πουν ότι η χώρα περνάει σε κρίση, ότι η χώρα δεν έχει νομιμοποιημένη κυβέρνηση, αυτό είναι κάτι που πρέπει να το εκτιμήσουμε» είπε.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2014 - Τσίπρας: Την Κυριακή ο λαός γράφει ιστορία