Μήνυμα αισιοδοξίας από τον Ευ. Βενιζέλο

Ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος επισκέφτηκε σήμερα το 424 Στρατιωτικό...

Ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος επισκέφτηκε σήμερα το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Σε δηλώσεις του μετέφερε μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας σε κοινωνικό, οικονομικό κα πολιτικό επίπεδο.

Ο κ. Βενιζέλος ευχήθηκε σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες "να αντέξουμε ενωμένοι αυτή τη δοκιμασία" ενώ σημείωσε ότι το μήνυμα αυτής της Ανάστασης εκτός από το υπαρξιακό και μεταφυσικό περιεχόμενο του έχει και ένα πολύ συγκεκριμένο συμβολικό περιεχόμενο, αλλά οι συμβολισμοί έχουν πάντα και μεγάλη αξία.
"Είμαστε υποχρεωμένοι, πρόσθεσε, να είμαστε αισιόδοξοι και να δώσουμε "προοπτική, ελπίδα και διέξοδο στους έλληνες πολίτες, τις οικογένειες, τις επιχειρήσεις και κυρίως τους άνεργους που δοκιμάζονται".

Ο υπουργός Άμυνας υπενθύμισε ότι όλα τα στρατιωτικά νοσοκομεία της χώρας έχουν ανοίξει στην κοινωνία και στηρίζουν το ΕΣΥ, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, υπογράμμισε ότι στο υπουργείο του όπως και σε όλη την κυβέρνηση εφαρμόζεται ένα αυστηρό πρόγραμμα εκλογίκευσης των δαπανών, χωρίς αυτό να σημαίνει, όπως είπε, μείωση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχονται.