Κόντρες μέσω twitter για το δημοψήφισμα

Έντονο διαξιφισμό μέσω twitter είχαν χθες ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα με το Γραμματέα της ΝΔ.

Ο Νίκος Παππάς απάντησε σε σχόλιο του Ανδρέα Παπαμιμίκου και το γεγονός αυτό πυροδότησε μία συζήτηση σχετικά με το δημοψήφισμα που ζητάει η Κουμουνδούρου αλλά και τις επόμενες εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παπαμιμίκος αρχικά σχολίασε πως «το "120" του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρόβα τζενεράλε για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Οι θεσμοί όμως δεν είναι θέατρο για πρόβες. Και κυρίως, όχι για πρόβες βυθισμένες στο σκοτάδι» για να λάβει απάντηση από τον Παππά: «Γιατί σας φοβίζει να αποφασίσει ο λαός»;. Η κουβέντα όμως δεν έμεινε εκεί, με το Γραμματέα της ΝΔ να ανταπαντά πως «γι' αυτά ο λαός έχει αποφασίσει ήδη από το 2012.

Το επόμενο μεγάλο δημοψήφισμα είναι το 2016», ενώ ο Παππάς επανήλθε σημειώνοντας: "Μη μιλάτε για το 2012. Ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ δεν υπάρχει στην προγραμματική συμφωνία. Από το Μάη είστε μειοψηφίας στο λαό". Η κουβέντα έκλεισε ένα τελευταίο σχόλιο από τον Παπαμιμίκο, ο οποίος τόνισε ότι «οι ιδιωτικοποιήσεις είναι στην ατζέντα κάθε σοβαρής κυβέρνησης. Οι πλειοψηφίες διαμορφώνονται στις εθνικές εκλογές 2016».


Διαβάστε επίσης

Εγκρίθηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ»