Διεθνείς επαφές Σαμαρά με στόχο τις φοροελαφρύνσεις

Την ώρα που στην εγχώρια πολιτική σκηνή έχει ανάψει η συζήτηση για το κατά πόσο η κυβέρνηση θα έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε μία σειρά από φοροελαφρύνσεις που θα της δώσουν δημοσκοπική ανάσα ενόψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, στο Μέγαρο Μαξίμου, φαίνεται πως σχεδιάζουν κινήσεις που θα συμβάλουν στην υλοποίηση της πρόθεσης αυτής.

Διεθνείς επαφές Σαμαρά με στόχο τις φοροελαφρύνσεις
1'

Οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού πέρα από τις συνεχείς επαφές με το Βερολίνο και τους επιτελείς της τρόικα, δείχνουν να σχεδιάζουν μία σειρά από συναντήσεις με ξένους ηγέτες ώστε να υπάρξει συνολική αναγνώριση της ανάγκης αυτής.

Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται το επόμενο διάστημα να δει τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ αλλά και την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ. Έτσι, μετά το τετ α τετ του Αντώνη Σαμαρά με την Άγκελα Μέρκελ και τη γνωστοποίηση σ' αυτή της ανάγκης για ελαφρύνσεις στην τσέπη των Ελλήνων προκειμένου να μην υπάρξει κατάρρευση του κυβερνητικού συνασπισμού, ο Πρωθυπουργός θα έχει την ευκαιρία να εξηγήσει την κατάσταση στο εσωτερικό της χώρας και στους δύο ισχυρούς Γάλλους παράγοντες, σε μία προσπάθεια να βρει συμμάχους. Ο Σεπτέμβρης άλλωστε αναμένεται θερμός και η κοινωνική κατάσταση δείχνει πως θα υπάρξουν αναταράξεις...

Διαβάστε επίσης

Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα: Ποιοι το δικαιούνται

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή