Διαπραγμάτευση, Παρίσι και συμπάθιο...

Μπορεί στην Αθήνα τα μέλη των αντιπροσωπειών να είχαν μάθει πως στα διαλείμματα πραγματοποιούνταν ξακουστά γεύματα, ωστόσο στο Παρίσι τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Δεν υπάρχει ούτε το περίφημο "σούσι" που περνούσε ο Γιάννης Στουρνάρας, ούτε τα "σουβλάκια" του Χρήστου Σταϊκούρα. Τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας και των τροϊκανών την έβγαλαν με καναπεδάκια, τα οποία βέβαια ουδόλως τους χάλασαν.

Η συνάντηση των Ελλήνων Υπουργών με τους εκπροσώπους των δανειστών μας πραγματοποιείται στην έδρα της αντιπροσωπείας της χώρας μας στον ΟΟΣΑ και για το λόγο αυτό, η σύζυγος του επικεφαλής της Ελλάδας στον οργανισμό Γιώργου Πρεβελάκη είχε επιληφθεί των γευμάτων που περιελάμβαναν καναπεδάκια, γαλλικά τυριά και αλλαντικά. Αξίζει να υπενθυμίσουμε πάντως, πως προκάτοχος του κ. Πρεβελάκη ήταν η κα. Τίνα Μπιρμπίλη κάτι που σημαίνει πως φθηνά τη γλίτωσαν οι συμμετέχοντες στη διαπραγμάτευση. Αν δεν είχε απομακρυνθεί η κα. Μπιρμπίλη, θα τους είχε χαζέψει μάλλον στην... υγιεινή χορτοφαγία, οπότε τα καναπεδάκια ήταν μια χαρά.

Διαβάστε επίσης

Στο ΠΑΣΟΚ απέκλεισαν το Ποτάμι