Σκληρή κόντρα για τις δηλώσεις Παπαδημούλη

Έντονες αντιδράσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις φαίνεται πως πυροδότησε χθεσινό σχόλιο του Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος μίλησε για "ταξίματα, εξαγορές και προσπάθειες εξαγορών βουλευτών" από τους κ. Σαμαρά και Βενιζέλο, στην προσπάθεια να συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στον ευρωβουλευτή απάντησε σήμερα ο Γραμματέας της ΝΔ, σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους. Ο κ. Παπαμιμίκος μίλησε για "πρωτόγνωρη απόπειρα εκβιασμού των βουλευτών κι από τον κ.Παπαδημούλη και από τον κ.Κωνσταντόπουλο".

Μάλιστα δε δίστασε να ανταποδώσει τα πυρά, αναφέροντας πως στο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν να εκβιάσουν την ψήφο των βουλευτών, προσθέτοντας χαρακτηριστικά:

"Αυτό που κάνει ο κ. Παπαδημούλης είναι ένας βρώμικος εκβιασμός βουλευτών και κανείς δεν μπορεί σήμερα να συκοφαντεί και να υπονομεύει το πολιτικό σύστημα και τον κυρίως των εκπροσώπων του Έθνους. Ενώ εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει να πει ο κ. Παπαδημούλης;

Όποιος ψηφίσει για πρόεδρο της Δημοκρατίας σημαίνει ότι μπήκε σε συναλλαγή ή σημαίνει ότι εξαγοράστηκε; Που τα έχει βρει αυτά; Αυτά πραγματικά με λυπούν, είναι πολιτική αθλιότητα, είναι ένα θλιβερό κατάντημα και είναι ένας εκφασισμός του πολιτικού συστήματος".

Διαβάστε επίσης

Με άδεια θρανία θα ανοίξουν σήμερα οι στρατιωτικές σχολές