Γαλάζια τοποθέτηση στο ΔΕΔΔΗΕ

Νέος επικεφαλής τοποθετήθηκε στο Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) με απόφαση της κυβέρνησης.

Γαλάζια τοποθέτηση στο ΔΕΔΔΗΕ
1'

Τη θέση του απερχόμενου Γιώργου Κόλλια παίρνει ο πρώην αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Κώστας Ζωντανός, ο οποίος ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντα του. Ο νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ είναι κομματικό στέλεχος της ΝΔ με μακρά πορεία, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν και στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ Α.Ε.. Όπως αναφέρει η σημερινή Ελευθεροτυπία πάντως, στο βιογραφικό του που δόθηκε στη δημοσιότητα με αφορμή την τοποθέτηση του, δεν αναφέρεται η κομματική του διαδρομή, μόνο οι σπουδές του, κάτι που προφανώς εγείρει απορίες στους γνωρίζοντες.

Για την ιστορία πάντως, ο Κ.Ζωντανός ήταν στο παρελθόν επικεφαλής του οργανωτικού τμήματος της ΝΔ, αναπληρωτής Γραμματέας του κόμματος και στην ομάδα του Γιάννη Ιωαννίδη που διεκδίκησε την Περιφέρεια Κ.Μακεδονίας. Ελπίζουμε μόνο να διατηρήθηκε η αναλογία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για το βόλεμα στο Δημόσιο και να μην διαμαρτύρονται πάλι οι "πράσινοι"...

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή