Γαλάζια τοποθέτηση στο ΔΕΔΔΗΕ

Νέος επικεφαλής τοποθετήθηκε στο Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) με απόφαση της κυβέρνησης.

Τη θέση του απερχόμενου Γιώργου Κόλλια παίρνει ο πρώην αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Κώστας Ζωντανός, ο οποίος ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντα του. Ο νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ είναι κομματικό στέλεχος της ΝΔ με μακρά πορεία, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν και στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ Α.Ε.. Όπως αναφέρει η σημερινή Ελευθεροτυπία πάντως, στο βιογραφικό του που δόθηκε στη δημοσιότητα με αφορμή την τοποθέτηση του, δεν αναφέρεται η κομματική του διαδρομή, μόνο οι σπουδές του, κάτι που προφανώς εγείρει απορίες στους γνωρίζοντες.

Για την ιστορία πάντως, ο Κ.Ζωντανός ήταν στο παρελθόν επικεφαλής του οργανωτικού τμήματος της ΝΔ, αναπληρωτής Γραμματέας του κόμματος και στην ομάδα του Γιάννη Ιωαννίδη που διεκδίκησε την Περιφέρεια Κ.Μακεδονίας. Ελπίζουμε μόνο να διατηρήθηκε η αναλογία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για το βόλεμα στο Δημόσιο και να μην διαμαρτύρονται πάλι οι "πράσινοι"...