Π. Καμμένος: «Mεγαλύτερος εχθρός της κυβέρνησης Καραμανλή ο Σαμαράς»

Με κατηγορηματικό τρόπο, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, είπε ένα ακόμη «όχι» στην ψήφιση Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα βουλή, με συνέντευξη που παραχώρησε στα Παραπολιτικά 90,1.

Π. Καμμένος: «Mεγαλύτερος εχθρός της κυβέρνησης Καραμανλή ο Σαμαράς»
1'

«Υπάρχουν πολλά πρόσωπα κατάλληλα για τη θέση του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα ,αλλά η χώρα πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές γρήγορα» τόνισε ο κ. Καμμένος και ξεκαθάρισε ότι θέμα σύγκλισης του οικονομικού προγράμματος των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Καμμένος υφίσταται, καθώς: «μεγάλο του μέρος είναι αντιγραφή απ’ το πρόγραμμα του κόμματος του», ενώ τόνισε ότι η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ έχει κόκκινες γραμμές, τα εθνικά μας θέματα και τις σχέσεις ανάμεσα στην εκκλησία και το κράτος.

Παράλληλα, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά ως τον μεγαλύτερο εχθρό της κυβέρνησης Καραμανλή, ενώ υποστήριξε ότι με τη στάση του ο σημερινός Πρωθυπουργός, αθωώνει τους υπόδικους κ. Παπακωνσταντίνου και Γεωργίου.

Τέλος, για το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και την υποστήριξη μιας υποψηφιότητας Καραμανλή, ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε ότι το όνομα του πρώην προέδρου της Ν.Δ. το φέρνει στο προσκήνιο ο κ. Σαμαράς: «Ο κ. Καραμανλής έχει δηλώσει ότι δεν θα δώσει σωσίβιο στην ακολουθούμενη πολιτική και ότι δεν τον ενδιαφέρει αυτή η θέση επειδή δεν θέλει να τον αποστρατεύσουν στην ηλικία που είναι».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή