Μακρή για ΑΝ.ΕΛ.: Είναι ύποπτοι - Καλή επιστροφή στο μεγάλο μαντρί (vid)

Για τη διαγραφή της από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και την πιθανή μετακίνησή της σε άλλο κόμμα μίλησε το πρωί της Τετάρτης η Ραχήλ Μακρή, καλεσμένη σε εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Δεν θέλω να ανήκω σε ένα σχήμα που έχει παραβιάσει τις θέσεις του», ανέφερε η κ. Μακρή, ενώ για τα σενάρια που τη θέλουν να πηγαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε: «εγώ παραμένω βουλευτής της Κοζάνης. Θα συνεχίσω να κάνω το καθήκον μου, αυτά είναι σενάρια δικά τους, τα έλεγε ο κ. Γεωργιάδης, αλλά και βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. με διαρροές στα μέσα ενημέρωσης. Θα το δω πολιτικά, δέχομαι μηνύματα από τη βάση που μου λένε ότι είναι κοντά μου οι πολίτες».

«Δεν θα ψηφίσω κανέναν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν θα συνεργαστώ με κανένα κόμμα όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που υπέγραψαν το μνημόνιο και τα μέτρα» είπε σε ό,τι αφορά πιθανές συνεργασίες της εντός του κοινοβουλίου, ενώ σε ό,τι αφορά τους ΑΝ.ΕΛ. δήλωσε για ακόμη μια φορά βέβαιη ότι υπάρχει σχέδιο επανόδου ή συνεργασίας με τη ΝΔ.

«Είναι ύποπτοι, τους εύχομαι καλή επιστροφή στο μεγάλο μαντρί» ανέφερε χαρακτηριστικά και διεμήνυσε προς τον κ. Καμμένο: «Να ξέρει ο κ. Καμμένος ότι για το πολιτικό μέλλον του καθενός αποφασίζει ο ελληνικός λαός, αυτός θα αποφασίσει εάν εγώ θα πάω στο σπίτι μου».

Διαβάστε επίσης:

Εκτός Κ.Ο. των ΑΝΕΛ η Ραχήλ Μακρή