Παπαμιμίκος: Οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης από το ΣΥΡΙΖΑ

Βαριές καταγγελίες από το Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας για τις δηλώσεις στελεχών της Κουμουνδούρου.

Παπαμιμίκος: Οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης από το ΣΥΡΙΖΑ
2'

Κατά μέτωπον επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε μιλώντας στο Real FM, ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, o οποίος έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο της Κουμουνδούρου να αποσταθεροποιήσει τη χώρα. Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος μίλησε για προσπάθεια δημιουργίας κλίματος εξαγοράς βουλευτών, το οποίο όπως υποστήριξε ξεκίνησε τέλη Αυγούστου από τον πρώην Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Ν.Κωνσταντόπουλο, συνεχίστηκε από τον ευρωβουλευτή κ. Δ.Παπαδημούλη, κορυφώθηκε με την ομιλία του Γ.Δραγασάκη στη Βουλή περί διαπλοκής αλλά και με τα όσα είπε ο εκπρόσωπος τύπου της Κουμουνδούρου Π.Σκουρλέτης περί "κουμπαρά εξαγοράς βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας".

Μετά τη χθεσινή δήλωση - θετική αντίδραση του Πρωθυπουργού στην προκαταρκτική έρευνα που ξεκίνησε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κα. Ευτέρπη Γκουτζαμάνη για τα σενάρια εξαγοράς βουλευτών, στη Νέα Δημοκρατία επιλέγουν να κρατήσουν ψηλά τους τόνους της αντιπαράθεσης και μόνο τυχαία δεν ήταν η σημερινή αναφορά περί ενός οργανωμένου σχεδίου αποσταθεροποίησης. Ο κ. Παπαμιμίκος μάλιστα αναρωτήθηκε ποιος τελικά είναι αυτός που "γκρεμίζει γέφυρες και καίει σπαρτά", επαναλαμβάνοντας τη φράση που χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συζήτηση της ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, σημειώνοντας επίσης πως η μόνη λύση, προκειμένου το πολιτικό σύστημα να κερδίσει την αξιοπιστία του και να το εμπιστευθούν και πάλι οι πολίτες, είναι να εγκαταλείψει λογικές τύπου ΣΥΡΙΖΑ, υιοθετώντας μία διαφορετική νοοτροπία.

Η ένταση πάντως έχει ξεκινήσει από το πρωί, καθώς τα πνεύματα οξύνθηκαν στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού Παραπολιτικά, καθώς ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης υποστήριξε πως η Νέα Δημοκρατία έλαβε νέο δάνειο 13 εκατομμυρίων ευρώ. Το γεγονός αυτό, όπως όλα δείχνουν εξόργισε τη Λεωφόρο Συγγρού και προκάλεσε την άμεση παρέμβαση του Γραμματέα της ΝΔ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, κάτι που εν τέλει αποδέχθηκε ο κ. Βούτσης, ανασκευάζοντας την αρχική καταγγελία του.

Διαβάστε επίσης:

Η «επιλεκτική» ευαισθησία και η καθυστερημένη αντίδραση της Δικαιοσύνης...

Έκλεισαν τα σενάρια περί μίνι ανασχηματισμού

Η απίστευτη αντίδραση Σαμαρά όταν έμαθε τις προθέσεις του Τσίπρα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα