Ο Σαμαράς στον Παπούλια - Δείτε LIVE

O πρωθυπουργός ζητάει επίσημα από τον Παπούλια τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών στις 25 Ιανουαρίου

Αυτή την ώρα ο Αντώνης Σαμαράς συναντάει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δείτε ζωντανά τις πρώτες στιγμές και τη συνομιλία των δυο αντρών.

Να τονίσουμε ότι την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου κηρύσσει σήμερα στις 17:00 το απόγευμα ο πρωθυπουργός, στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας.

Τα ψηφοδέλτια ανά την επικράτεια του κόμματος είναι έτοιμα και απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες, ενώ έχει «τρέξει» στο διαδίκτυο και η πρώτη διαφήμιση, μέσω google adsense, με κεντρικό σύνθημα: «Εμείς με την Ελλάδα δεν παίζουμε».

Βασικός στόχος της μίνι αυτής καμπάνιας των 26 ημερών θα είναι να καταδειχθούν τα βήματα που έχουν γίνει μέχρι τώρα και ο κίνδυνος «να ξαναγυρίσει η χώρα πίσω από εκεί που ξεκίνησε αν ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση πλέον κάνει πράξη όσα έχει πει κατά καιρούς».

Μεγάλο μέρος της προεκλογικής καμπάνιας και της προετοιμασίας του κομματικού μηχανισμού θα αναλάβει το κόμμα και ο γραμματέας της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος ενώ στο επικοινωνιακό κομμάτι, ως εκπροσώπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη.