ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Στρατούλη σε Σόιμπλε

Επίθεση Στρατούλη σε Σόιμπλε

Σφοδρή επίθεση στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Β. Σόιμπλε εξαπέλυσε ο Δημήτρης Στρατούλης ο οποίος είπε "τι νομίζει ο κ. Σόιμπλε; ότι η Ελλάδα είναι μπανανία, προτεκτοράτο επειδή τον έμαθαν έτσι ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος;", αναρωτήθηκε...

Συνεχίζοντας ο υπουργός τόνισε πως έφτασε να υποδεικνύει αντικατάσταση του υπουργού Οικονομικών, είναι εμμονικός, κατέληξε αναφερόμενος στις παρεμβάσεις Σόιμπλε.

Ο υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρη Στρατούλης σχολίασε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι η γερμανική Ευρώπη, τελείωσε, "η Γερμανία να υπαγορεύει και οι άλλες χώρες να εκτελούν... Το Νοέμβριο που θα εκλεγεί το Podemos (σ.σ Ισπανία) θα είναι χειρότερα τα πράγματα γι' αυτούς" προέβλεψε.

«Όταν υπάρχει μια θηλιά και σφίγγει είχαμε καθήκον να την χαλαρώσουμε μέσα σε αυτούς τους τέσσερις μήνες, και μετά τους τέσσερις μήνες να τη σπάσουμε» σημείωσε ο υπουργός.

«Προτεραιότητα μας είναι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του ελληνικού λαού, δεν είναι προτεραιότητες ούτε οι εκλογές ούτε τα δημοψηφίσματα» διευκρίνισε και επανέλαβε πως εκλεχτήκαμε για να ανασάνει ο ελληνικός λαός... Εμείς δεν είμαστε ούτε δημαγωγοί ούτε ψεύτες θα τηρήσουμε το πρόγραμμα μας σταδιακά, είπαμε ότι θα κάνουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε, μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα άμεσα» κατέληξε.

Σχετικές ειδήσεις