Bild για Γιάνη Βαρουφάκη: Αυτοκαταστροφικός και ψεύτης

Δεν πτοείται η γερμανική «εφημερίδα» Bild, παρά την κριτική που δέχεται και από Γερμανούς για τα γραφόμενά της και συνεχίζει να προκαλεί με τα δημοσιεύματα που φιλοξενεί.
Bild για Γιάνη Βαρουφάκη: Αυτοκαταστροφικός και ψεύτης
1'

Στο στόχαστρό της βρίσκεται εδώ και μέρες ο Γιάνης Βαρουφάκης, εξαιτίας της χειρονομίας του κατά τη διάρκεια συνεδρίου στο Ζάγκρεμπ το 2013. Σε νέο της δημοσίευμα, λοιπόν, το οποίο τιτλοφορείται «Γ. Βαρουφάκης, ο ψεύτης», η Bild χαρακτηρίζει την Ελλάδα ως «προβληματική χώρα με προβληματικό υπουργό» και μεταξύ άλλων τονίζει:

«Ο Έλληνας υπουργός λέει και ξελέει, και στο τέλος αυτοδιαψεύδεται... Η εξωτερική του εμφάνιση θυμίζει σε πολλούς τον Ζιντάν. Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι ο υπουργός του προτεταμένου δακτύλου. Μας κάνει το "δάκτυλο" και εν συνεχεία διαψεύδει ότι το έκανε στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γκίντερ Γιάουχ στο γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι "ARD". Είναι ο πιο διάσημος αυτοκαταστροφέας. Είναι ο Έλληνας ψεύτης. Εδώ και πενήντα ημέρες έχει αναλάβει τα καθήκοντά του στο υπουργείο Οικονομικών. Είναι σταρ ενός κυβερνητικού συνασπισμού του ΣΥΡΙΖΑ και των 'Ανεξάρτητων Ελλήνων'».

Και συνεχίζει ο συντάκτης... «Η Ελλάδα είναι μία προβληματική χώρα μ' έναν προβληματικό υπουργό, τον Γιάνη Βαρουφάκη... Ο cool τύπος , με το πουκάμισο έξω από το παντελόνι ψεύδεται συχνά. Ένας ευφυής. Ένας χαρισματικός. Ένα πραγματικά έξυπνο κεφάλι...».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή