Παυλόπουλος: Στήριξη στο έργο του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος , παρότρυνετους εκπροσώπους του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας (ΕΣΥΝ), να τονώσουν την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό.
Παυλόπουλος: Στήριξη στο έργο του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας
1'

«Αναπτύξτε, λοιπόν, αυτήν την πρωτοβουλία. Είτε πρόκειται για ευρωπαϊκά fora είτε fora στο πλαίσιο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και της ΟΥΝΕΣΚΟ» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την συνάντηση τους, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Επιπλέον, σημείωσε ότι «είναι καλό αυτήν την στιγμή να γνωρίζουν στο εξωτερικό ποια είναι η πραγματική εικόνα της Ελλάδος».

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας η δομή του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας εκφράζει τη σύνθεση και την ενότητα, πέρα και έξω από πολιτικές -και πολύ περισσότερο κομματικές- αντιπαραθέσεις.

«Έχετε καταφέρει να λειτουργείτε με αυτόν τον τρόπο που είναι υποδειγματικός και αυτόν τον τρόπο πρέπει να τον διδάξετε, μέσα από την πορεία σας και γενικότερα» παρατήρησε ο κ.Παυλόπουλος.

Καταλήγοντας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι από τη δική του πλευρά θα συμπαρίσταται στο έργο τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή