Ξεπέρασε κάθε όριο ο Βενιζέλος: «Κουκουλοφόρος εξωτερικού ο Τσίπρας»

Ξέφυγε από τα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης ο... Καίσαρας πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ξεπέρασε κάθε όριο ο Βενιζέλος: «Κουκουλοφόρος εξωτερικού ο Τσίπρας»
1'

Μιλώντας στον REAL FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου, αφού δήλωσε ότι «ο κ. Τσίπρας μας δουλεύει εν ψυχρώ», αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση είπε: «Δεν έχει κάνει ποτέ κανείς καμία σοβαρή διαπραγμάτευση. Δεν γίνεται διαπραγμάτευση. Έχουμε σπαταλήσει τον χρόνο, συνεχώς αλλάζουμε τους διαπραγματευτές. Είναι δυνατόν να έχουμε συνεχώς εναλλαγή Θεοχαράκη-Χουλιαράκη στο Euro Working Group όπου γίνεται η καθοριστική συζήτηση;».

Και συνέχισε: «Δεν υπάρχει ενότητα λόγου, δεν υπάρχει ενιαία ομάδα, δεν υπάρχει διαφάνεια. Άλλη διαπραγμάτευση κάνεις ο κ. Παππάς στο γκρουπ της Φρανκφούρτης, άλλη ο κ. Χουλιαράκης στο Brussels Group, άλλη ο κ. Θεοχαράκης στο Euro Working Group, άλλη ο κ. Δραγασάκης ως αντιπρόεδρος, άλλη ο κ. Βαρουφάκης ως υπουργός, άλλη ο κ. Τσακαλώτος ως αναπληρωτής υπουργός. Κοροϊδευόμαστε και τρώμε το χρόνο».

«Εμάς ο κ. Τσίπρας μας θεωρεί ότι είμαστε η τρόικα εσωτερικού. Αυτός που λειτουργούσε ως υπονομευτής του κύρους της κυβέρνησης, της κυβέρνησης της νόμιμης, της συνταγματικής σε όλη τη διαπραγμάτευση πως πρέπει να χαρακτηριστεί;», διερωτήθηκε και υπογράμμισε πως ο κ. Τσίπρας «πρέπει να χαρακτηριστεί κουκουλοφόρος εξωτερικού».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή