Μαξίμου: Όσο δεν υποχωρούμε κερδίζει η λογική

«Όσο η Ελλάδα δεν υποχωρεί, οι απειλές υποχωρούν και κερδίζει η λογική», υποστήριξαν κυβερνητικές πηγές, λίγα λεπτά πριν αρχίσει η συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου, δίνοντας έτσι το στίγμα των προθέσεών τους.
Μαξίμου: Όσο δεν υποχωρούμε κερδίζει η λογική
1'

Παράλληλα, οι ίδιες πηγές αποδίδουν επικοινωνιακά χαρακτηριστικά στη φράση «game is over» που απηύθυνε χθες o πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ενώ στο Eurogroup και στη Σύνοδο Κορυφής, «κατέστη σαφές ότι η Ελλάδα πρέπει να απαντήσει στο κείμενο των θεσμών εντός 24 ωρών».

«Η πρότασή τους», προσθέτουν, «είναι ένα σκληρό μνημόνιο που προβλέπει σκληρά μέτρα, υψηλό ΦΠΑ κ.α., υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «Όσο βέβαια η Ελλάδα δεν υποχωρεί οι απειλές υποχωρούν και κερδίζει η λογική».

Από την πλευρά του, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Π. Λαφαζάνης, ερωτηθείς από δημοσιογράφους κατά την προσέλευσή του στο Μέγαρο Μαξίμου για το κυβερνητικό συμβούλιο - στο οποίο εξετάζεται η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και αναμένεται να χαραχτεί η τακτική των επόμενων 24 ωρών που θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες για την επίτευξη ή όχι συμφωνίας – απάντησε φειδωλά: «Ήρθαμε για την ενημέρωση»…

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή