Δημοψήφισμα 20015 - Απίστευτη πρόκληση Σαρκοζί: Μην υποχωρήσετε στις απαιτήσεις της Ελλάδας!

Να μην υπάρξει υποχώρηση έναντι της ελληνικής κυβέρνησης ζήτησε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, κάνοντας λόγο για «ανευθυνότητα» του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

«Αν η Ευρώπη, το ευρώ δώσει την εντύπωση ότι υποχωρεί, τότε θα παρασύρει την αξιοπιστία ολόκληρου του ευρωπαϊκού συστήματος», δήλωσε ανερυθρίαστα ο πρώην πρόεδρος με τα… τακούνια, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη Μαδρίτη κατόπιν προσκλήσεως του συντηρητικού πρώην πρωθυπουργού Χοσέ Μαρία Αθνάρ.

«Με τη ανευθυνότητα του πρωθυπουργού της, η Ελλάδα ανέστειλε η ίδια τη συμμετοχή της στην ευρωζώνη», συνέχισε ο Σαρκοζί, καταλήγοντας για το γεγονός ότι οι Έλληνες θα κληθούν να εκφράσουν τη γνώμη τους για τα μέτρα αφαίμαξής του που πρότειναν οι δανειστές: «Οποίος κυνισμός, οποία δημαγωγία, οποία ανευθυνότητα».

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του νέου κόμματος «Οι Ρεπουμπλικάνοι»: «Το ζήτημα δεν είναι πλέον πώς να σωθεί η Ελλάδα, αλλά πώς να σωθεί η Ευρωζώνη». Αγνοεί ωστόσο πως η Ελλάδα είναι ένας από τους θεμέλιους λίθους της Ευρώπης.

Σχετικές ειδήσεις