Κρίσιμο τετ α τετ Τσίπρα – Πανούση

Έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Κρίσιμο τετ α τετ Τσίπρα – Πανούση
1'

Κυβερνητική σύσκεψη για το μεταναστευτικό συγκαλείται σήμερα, υπό την προεδρία του Αλ. Τσίπρα και με τη συμμετχή όλων των συναρμόδιων υπουργών.

Στο περιθώριο της συνάντησης, ο πρωθυπουργός θα έχει τετ α τετ με τον Γιάννη Πανούση, του οποίου οι χειρισμοί στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έχουν προκαλέσει αναστάτωση στην Κουμουνδούρου.

Ο Γ. Πανούσης εξακολουθεί να αποτελεί «κόκκινο πανί» για μεγάλο μέρος του κομματικού μηχανισμού, της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου και βουλευτών όπως η Ραχήλ Μακρή, ο Χρήστος Καραγιαννίδης, ο Γιώργος Κυρίτσης, ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος.

Αποτελεί, μάλιστα, πρωτοφανή ενέργεια στο μεταπολιτευτικό σκηνικό, ένα κόμμα να μαζεύει... υπογραφές, προκειμένου να αλλάξει ο πρωθυπουργός έναν υπουργό.

Σύμφωνα δε με τις πληροφορίες του Real, η συνάντηση του Γιάννη Πανούση με τον πρωθυπουργό είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς δεν αποκλείεται αναλόγως του αποτελέσματός της να υπάρξουν εξελίξεις ή, διαφορετικά, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενδυναμωθεί απέναντι στο κόμμα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή