Ώρα Debate: Αποφασίζουν στη Βουλή οι εκπρόσωποι των κομμάτων

Σε εξέλιξη βρίσκεται η σύσκεψη της άτυπης διακομματικής επιτροπής για την τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών, σε αίθουσα της Βουλής.

Ώρα Debate: Αποφασίζουν στη Βουλή οι εκπρόσωποι των κομμάτων
1'

«Αγκάθι» για τον ορισμό ημερομηνίας ήταν το βεβαρυμμένο πρόγραμμα των αρχηγών λόγω της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πάνος Καμμένος δηλώνει διατεθειμένος να αλλάξει το πρόγραμμα της επίσκεψής του στη ΔΕΘ, ώστε να βρεθεί ημέρα που θα μπορούν όλοι να συμμετέχουν στο debate.

Προσερχόμενη στη Βουλή για τη σύσκεψη της άτυπης διακομματικής επιτροπής, η υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Πηνελόπη Γραβρά, δήλωσε:

«Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, επειδή πιστεύει ότι οι πολίτες πρέπει να προσέλθουν στην κάλπη πλήρως ενημερωμένοι, κάτι που δυστυχώς δεν το επιτρέπει η ασφυκτικά, δυστυχώς, σύντομη προεκλογική περίοδος, προτείνει, πέραν της διεξαγωγής των δύο debate των πολιτικών αρχηγών, και τη διεξαγωγή διαλόγου με εκπροσώπους των κομμάτων πάνω σε επτά θεματικές ενότητες: Οικονομία-Ανάπτυξη, Εξωτερική Πολιτική, Παιδεία-Νέα Γενιά, Ασφάλεια του Πολίτη, Αγρότες, Κοινωνικό Κράτος, Πολιτισμός-Αθλητισμός».

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις εκλογές

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή