Εκλογές 2015 - Μεϊμαράκης: Πάνω από όλα η Ελλάδα

«Πάνω από όλα η Ελλάδα» διακήρυξε ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου στη Λάρισα καλώντας τους ψηφοφόρους να ακούσουν όλα τα κόμματα να κρίνουν και να συγκρίνουν.

Εκλογές 2015 - Μεϊμαράκης: Πάνω από όλα η Ελλάδα
1'

«Εμείς θέλουμε να μας ακούσουν. Να ακούσουν όλες τις πολιτικές δυνάμεις, να μας κρίνουν και να μας συγκρίνουν. Να κρίνουν και να συγκρίνουν όμως και αυτά που έλεγε ο Τσίπρας τον Γενάρη πριν από τις εκλογές με όσα έκανε στους επτά μήνες που έχει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης και ρώτησε:«Ποιο κόμμα δείχνει αξιοπιστία, ποιο κόμμα μπορούν να εμπιστευτούν»;

Ο κ. Μεϊμαράκης εμφανίστηκε βέβαιος ότι εάν οι πολίτες συγκρίνουν τα κόμματα, «αν αυτό γίνει η ΝΔ θα είναι πρώτη στην προτίμηση όλων των Ελλήνων».

Συνέχισε λέγοντας ότι δεν πρέπει να υπάρξει ξανά κανένας και καμιά, θύμα του λαϊκισμού, του φανατισμού και της λάσπης: «Εμείς τους θέλουμε όλους γιατί η ΝΔ υπηρετεί την ενότητα των Ελλήνων. Πρόοδος δεν είναι εμμονή σε χρεοκοπημένες ιδεοληψίες, δεν είναι ο λαϊκισμός, αλλά η υπευθυνότητα».

Ζήτησε από τους ψηφοφόρους να δώσουν δύναμη στη Νέα Δημοκρατία για να σχηματιστεί σταθερή κυβέρνηση με προοπτική τετραετίας και διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι η ΝΔ μπορεί με ένα σχεδιασμό να βοηθήσει ώστε να βγούμε από την κρίση, ενώ προειδοποίησε ότι τα επόμενα δύο χρόνια είναι κρίσιμα. Δεσμεύτηκε δε, ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται να δεχθεί τα επώδυνα μέτρα για τους αγρότες.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή