Τζιτζικώστας: Επιλογή στασιμότητας και ήττας η υποψηφιότητα Μεϊμαράκη

Ως επιλογή στασιμότητας και ήττας χαρακτήρισε την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Τζιτζικώστας: Επιλογή στασιμότητας και ήττας η υποψηφιότητα Μεϊμαράκη
1'

Ανέφερε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ κρίθηκε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, όταν επιπλέον 200.000 νεοδημοκράτες δεν ψήφισαν την αξιωματική αντιπολίτευση, μετά από ένα «καταστροφικό» επτάμηνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο MEGA, άφησε αιχμές ότι ο κ. Μεϊμαράκης δεν «πολυθέλει» τη συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές, αλλά προτιμά να έρθουν λίγοι, καθώς έτσι ο ίδιος αισθάνεται ότι τον συμφέρει εκλογικά, κάτι όμως που δεν συμφέρει την παράταξη.

«Δεν υπάρχουν προσωπικά θέματα μεταξύ μας, η όποια διαφωνία είναι πολιτική, το κακό είναι ότι ο ένας εκ των τεσσάρων δεν διεκδικεί ψήφο αλλά την απαιτεί, κάνει χρήση της μεταβατικής αρχηγίας του, δεν εμφανίζεται ούτε καν σε τηλεόραση», είπε για τον κ. Μεϊμαράκη, αναγνωρίζοντας, ωστόσο, ότι δέχθηκε να γίνει η Εθνική Συνδιάσκεψη.

Για τους κ.κ. Γεωργιάδη και Μητσοτάκη ανέφερε ότι τους σέβεται και ότι κάνουν μια εξαιρετική εκστρατεία, αλλά, όπως είπε, εκφράζουν υποσύνολα και η ΝΔ για να ξαναγίνει ένα μεγάλο κόμμα πρέπει να μπορεί να μιλήσει σε όλη τη γκάμα των ψηφοφόρων που έφυγαν.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή