Βουλή: Επανασυστήνεται η διακομματική επιτροπή για τις γερμανικές οφειλές
Με πρωτοβουλία του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες για την επανασύσταση της διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα.

Εντός των επόμενων ημερών θα κατατεθεί σχετική πρόταση από τον ίδιο τον πρόεδρο της Βουλής, η οποία, αφού συζητηθεί στη Διάσκεψη των Προέδρων, θα εισαχθεί έως το τέλος του τρέχοντος μηνός στην Ολομέλεια της Βουλής.
Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη Επιτροπή είχε συσταθεί δύο φορές, προς το τέλος της ΙΕ΄ Κοινοβουλευτικής Περιόδου και στις αρχές της ΙΣΤ΄ Κοινοβουλευτικής Περιόδου, πλην όμως το έργο της έμεινε ανολοκλήρωτο λόγω πρόωρης διάλυσης της Βουλής.
Σχετικές ειδήσεις
Trending

Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή
10:38
∙
Η «ΓΑΤΑ» ΤΗΣ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
Αυξήσεις στους στρατιωτικούς: Οι διαφωνίες υπουργών και η «διπλωματική» αναβολή της επίσκεψης Μητσοτακη στο υπουργείο Υγείας
10:38
∙
Η «ΓΑΤΑ» ΤΗΣ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
Σχόλια