Κυρ. Μητσοτάκης: Θα είμαι ο νικητής (vid)

Στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ1 μίλησε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις διαφορές του με τους συνυποψηφίους του, τον τρόπο με τον οποίο θεωρεί ότι θα ανακάμψει η ΝΔ και γιατί απορρίπτει τη συνεργασία με την κυβέρνηση.

Κυρ. Μητσοτάκης: Θα είμαι ο νικητής (vid)
1'

Αναφερόμενος στους συνυποψηφίους του ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι δεν είμαστε ίδιες υποψηφιότητες. «Άλλη η ΝΔ άλλη του Β. Μεϊμαράκη, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε την επόμενη μέρα». Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι είτε στον πρώτο είτε στο δεύτερο γύρο θα είναι ο νικητής.

Η ΝΔ πρέπει να είναι Κεντροδεξιά παράταξη είπε ο κ. Μητσοτάκης τονίζοντας ότι πρέπει να μάθει να δέχεται και την αντίθετη άποψη και να μην την ποινικοποιεί επισημαίνοντας ότι είναι απαραίτητη η εσωκομματική δημοκρατία.

«Η ΝΔ μπορεί να πείσει ξανά με νέες καταστατικές αλλαγές, με ένα νέο συνέδριο, με το να αρχίσει να παράγει ουσιαστική πολιτική και να δώσει βάρος στις τοπικές οργανώσεις» είπε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος σημειώνοντας: Έχω συγκροτημένο σχέδιο ανάταξης της ΝΔ, τη θέλω έτοιμη σύντομα.

«Με το απαράδεκτο παράλληλο πρόγραμμά του ο ΣΥΡΙΖΑ τακτοποιεί τα δικά του παιδιά», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης. Σε σχέση με το ενδεχόμενο συνεργασίας το απέκλεισε αλλά θα μπορούσε να τη στηρίξει, τόνισε όμως ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στην αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που απαξιώνεται καθημερινώς. Ο κ. Μητσοτάκης τάχθηκε υπέρ του μικρότερου κράτους και των λιγότερων φόρων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή