Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας φλερτάρει Λεβέντη για να έχει έτοιμο μαξιλαράκι

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης εκτιμά πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας διέπεται από ανασφάλεια…

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας φλερτάρει Λεβέντη για να έχει έτοιμο μαξιλαράκι
1'

Κατά την διάρκεια συνέντευξής του στον ΣΚΑΙ, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ισχυρίστηκε πως: «Η αγάπη στον Λεβέντη δείχνει την ανησυχία της κυβέρνησης» και το φλερτ του Αλέξη Τσίπρα (με φόντο το ασφαλιστικό) στον Βασίλη Λεβέντη και την Ένωση Κεντρώων, «φανερώνει» την «ανασφάλεια» του Έλληνα πρωθυπουργού.

Πάντως, σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, η Νέα Δημοκρατίας «δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσει το ασφαλιστικό».

Με αφορμή και την πρόταση του Πάνου Καμμένου για την στράτευση των γυναικών και την ίδρυση στρατιωτικών λυκείων, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας άδραξε την ευκαιρία να ρίξει τις… βολές του λέγοντας: «Είναι πολύ ωραίες δεξιές προτάσεις». Αν και ο ίδιος διαφωνεί με την υποχρεωτική στράτευση των γυναικών και εμφανίζεται σύμφωνος μόνον με την εθελοντική τους συμμετοχή στον στρατό.

Για τα «του οίκου του» εξέφρασε την άποψη πως: «Θα πρέπει να προσέξουμε αυτήν την προεκλογική περίοδο να μην βγάλουμε τα μάτια μας μεταξύ μας, γιατί θα τα βρούμε όλα μπροστά μας».

Επέκρινε τους βουλευτές του κόμματος Ευριπίδη Στυλιανίδη και Γεράσιμο Γιακουκμάτο «επειδή μας λένε νεοφιλελεύθερους εμένα και τον Κυριάκο», ξεκαθάρισε πως: «Όποιος κερδίσει θα πάμε όλοι μαζί του» και κατέληξε λέγοντας: «Όλοι ΝΔ είμαστε και θα είμαστε. Όλοι ΝΔ και μετά τη 10η Ιανουαρίου».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή