Ηλ. Μόσιαλος: Η πολιτική δεν καθορίζεται από τις δημοσκοπήσεις

Να μειώσει τη σημασία της δημοσκοπικής υποχώρησης του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ηλίας Μόσιαλος, ο οποίος απευθύνει εκ νέου πρόσκληση...
Ηλ. Μόσιαλος: Η πολιτική δεν καθορίζεται από τις δημοσκοπήσεις
1'

Να μειώσει τη σημασία της δημοσκοπικής υποχώρησης του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ηλίας Μόσιαλος, ο οποίος απευθύνει εκ νέου πρόσκληση για συναίνεση στη ΝΔ.

Σε συνέντευξή του στον "Τύπο της Κυριακής", ο κ. Μόσιαλος αναφέρει πως «είναι καιρός να δούμε το πολιτικό σύστημα όχι μέσα από τα ασπρόμαυρα γυαλιά των δημοσκοπήσεων, αλλά με τα γυαλιά της πολιτικής υπευθυνότητας.»

Εξάλλου ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, τονίζει πως οι πολιτικές προτεραιότητες δεν καθορίζονται από τις δημοσκοπήσεις, αλλά από τις ανάγκες της χώρας και των πολιτών.

Αναφερόμενος στις αποφάσεις των Βρυξελλών, επισημαίνει ότι, με το νέο μειωμένο επιτόκιο δανεισμού της Ελλάδας, η περίοδος χάριτος που εξασφαλίστηκε και η επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των παλαιότερων χρεών, συνιστούν μια ιδιότυπη εφαρμογή ενός ευρωομολόγου, κάτι το οποίο, όπως αναφέρει, επεδίωκε η χώρα μας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή