Γεννηματά για τηλεοπτικές άδειες: Τώρα είναι η ώρα του Εισαγγελέα

«Πρόθυμη, υπάκουη και υποταγμένη στις πιο σκληρές απαιτήσεις των δανειστών», χαρακτήρισε την κυβέρνηση

Γεννηματά για τηλεοπτικές άδειες: Τώρα είναι η ώρα του Εισαγγελέα
2'

Σφοδρά πυρά κατά της κυβέρνησης για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση για τα προαπαιτούμενα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Η κ. Γεννηματά υποστήριξε σε έντονο ύφος πως «η φούσκα έσκασε στα χέρια τους» και κάλεσε τη Δικαιοσύνη να παρέμβει λέγοντας χαρακτηριστικά «τώρα είναι η ώρα του Εισαγγελέα».

«Οι σκελετοί που επιχειρήθηκε άρον- άρον να κρυφτούν σε απόμερα βοσκοτόπια και σε τραπεζικές θυρίδες είναι πια σε κοινή θέα. Νομίζετε ότι με την απόσυρση του κύριου Καλογρίτσα έκλεισε η υπόθεση και θα πάτε παρακάτω. Ότι σβήσατε τα "αποτυπώματα του διαρρήκτη" στην ιστορία των τηλεοπτικών αδειών. Όμως ο κόσμος δεν ξεχνά. Δεν θα κλείσει τα μάτια σε ένα προκλητικό επεισόδιο θράσους και προφανούς διαπλοκής» ανέφερε η κ. Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για τρίγωνο της διαπλοκής μεταξύ κυβέρνησης - Καλογρίτσα - Τράπεζας Αττικής έχει αποκαλυφθεί. «Η ΣΥΡΙΖΑ BANK χρηματοδότησε τον εργολάβο για να κάνει το ΣΥΡΙΖΑ CHANNEL. Με φυσικούς αυτουργούς και ενορχηστρωτές τον Ν. Παππά και τον Χρ. Σπίρτζη, αλλά ο Πρωθυπουργός έχει την ηθική και πολιτική ευθύνη. Πολιτικά, ηθικά και νομικά ο διαγωνισμός έχει καταρρεύσει. Τώρα είναι η ώρα του Εισαγγελέα».

Αναφερόμενη στο νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι «ο Πρωθυπουργός, η κυβέρνηση και οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με την ψήφο τους απόψε, ολοκληρώνουν την άνευ όρων παράδοση του εθνικού πλούτου».

Η κ. Γεννηματά χαρακτήρισε την κυβέρνηση «πρόθυμη, υπάκουη και υποταγμένη στις πιο σκληρές απαιτήσεις των δανειστών» και ξεκαθάρισε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα καταψηφίσει τα προαπαιτούμενα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή