Με την Τόνια στο πλευρό του, «πυροβολεί» τον Ραγκούση

Συνέχεια στην κόντρα του με τον υπουργό Μεταφορών κ. Γιάννη Ραγκούση για το θέμα των ταξί δίνει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Δημήτρης Ρέππας...

Με την Τόνια στο πλευρό του, «πυροβολεί» τον Ραγκούση
1'

Συνέχεια στην κόντρα του με τον υπουργό Μεταφορών κ. Γιάννη Ραγκούση για το θέμα των ταξί δίνει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Δημήτρης Ρέππας.

«Σε μια συζήτηση πολιτικών αποφάσεων, θα πρέπει να είμαι παρών στα θέματα που με αφορούν προσωπικά, για να υπερασπιστώ δικές μου απόψεις και επιλογές», σημείωσε ο κ. Ρέππας μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Radio 9».

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, πρόσθεσε, αναφέρει ότι ο νόμος μπορεί να επιβάλλει περιορισμούς για λόγους δημοσίου ή κοινωνικού συμφέροντος και όχι για το ατομικό οικονομικό συμφέρον κάποιου.

Στήριξη στον κ. Ρέππα παρείχε η βουλευτής Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ κ. Τόνια Αντωνίου επικρίνοντας ταυτόχρονα τον υπουργό Μεταφορών. Υπογράμμισε πως το προεδρικό διάταγμα Ρέππα κινείτο στη σωστή κατεύθυνση, κάτι που πιστεύει η πλειονότητα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Εξέφρασε δε την εκτίμηση πως τελικά το υπουργείο Μεταφορών θα σεβαστεί τις απόψεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή