Ραγκούσης: Στο επόμενο υπουργικό οι ρυθμίσεις για τα ΤΑΞΙ

«Στην κοινωνία συντελούνται αυτή την περίοδο τεκτονικές αλλαγές...

Ραγκούσης: Στο επόμενο υπουργικό οι ρυθμίσεις για τα ΤΑΞΙ
1'

«Στην κοινωνία συντελούνται αυτή την περίοδο τεκτονικές αλλαγές. Ιστορική ευθύνη της δημοκρατικής παράταξης , για να μην έχει το ΠΑΣΟΚ το τέλος της Ένωσης Κέντρου, είναι ο συνεχής αγώνας να ανταποκρίνεται στις νέες κοινωνικές απαιτήσεις, να αντιστοιχείται με τις εθνικές προτεραιότητες και να εκφράζει τη συμμαχία των παραγωγικών δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας με τις κοινωνικές ομάδες που αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της περιθωριοποίησης», τονίζει σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ της Κυριακής ο υπουργός Υποδομών, Γιάννης Ραγκούσης .

Ο υπουργός αναφέρει ότι πρέπει να συνεχιστούν οι αλλαγές άμεσα και τολμηρά και δηλώνει: «οι εχθροί των μεταρρυθμίσεων δεν είναι τόσο όσοι αντικειμενικά ξεβολεύονται ή πλήττονται στα συμφέροντά τους , αλλά εκείνοι που συνεχίζουν να είναι αμετανόητα προσκολλημένοι στο παρελθόν νομίζοντας ότι αρκεί μια δήθεν μεταρρυθμιστική ρητορική».

Αναφορικά με το ακανθώδες ζήτημα των ταξί ο κ. Ραγκούσης τονίζει ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα θα φέρει στο υπουργικό συμβούλιο- πιθανότατα την προσεχή Τετάρτη- τις ρυθμίσεις για τις άδειες και τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης.

Σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, τονίζει, και χώρες δεν υπάρχουν πληθυσμιακά κριτήρια « άλλο τα επιστημονικά τεκμηριωμένα πληθυσμιακά κριτήρια και άλλο τα πληθυσμιακά τεχνάσματα για να παραμείνει το επάγγελμα κλειστό».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή