Κικίλιας για κυβένρηση: Έφεραν συμφωνία αποτυχίας για να διατηρήσουν την καρέκλα

Η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει τα νέα μέτρα που θα έρθουν στη Βουλή ξεκαθάρισε ο Βασίλης Κικίλιας εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση την οποία και κατηγόρησε πως με την στρατηγική της προσπαθεί να κλείσει την αξιολόγηση με τεράστιο κόστος για τους πολίτες.

Κικίλιας για κυβένρηση: Έφεραν συμφωνία αποτυχίας για να διατηρήσουν την καρέκλα
1'

Σε συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ έκανε λόγο για νέα σκληρά μέτρα τονίζοντας πως η κυβέρνηση βάλλει κατά της μεσαίας τάξης και των αδυνάμων.

Όπως είπε η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει καθώς αν δεν κλείσει θα μιλάμε για χρεοκοπία, σχολιάζοντας όμως τα αποτελέσματα του Eurogroup έκανε λόγο για τεράστια αποτυχία για την οποία φταίει η κυβέρνηση.

«Τα μακροοικονομικά και τα δήθεν τρικ ας τα κρατήσει ο στενός κύκλος του Μαξίμου, η πραγματική οικονομία χρειάζεται ανάσα και στήριξη» είπε κατηγορώντας τα στελέχη της κυβέρνησης πως θέλουν να φέρουν μια συμφωνία αποτυχίας για να διατηρήσουν την καρέκλα και τη θέση τους.

Ο Βασίλης Κικίλιας τόνισε πως η αξιολόγηση κλείνει με τεράστιο τίμημα, όπως είναι η μείωση συντάξεων και η μείωση στο αφορολόγητο κατηγορώντας την κυβέρνηση πως βάλλει κατά της φτωχολογιάς. «Η ΝΔ στήριξη σε αυτή την κυβέρνηση δεν θα δώσει, η κυβέρνηση θα πάρει το βάρος της αποτυχημένης διαπραγμάτευσης, η προσπάθεια χειραγώγησης της ενημέρωσης κράτησε λιγότερο από 24 ώρες. Τα έδωσε όλα χωρίς να πάρει τίποτα. Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τα μέτρα» τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση δεν έφερε ούτε την ποσοτική χαλάρωση, ούτε τη μείωση του χρέους.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή