Με «πρωθυπουργικό κοστούμι» ο Σαμαράς στη ΔΕΘ

Επιχείρηση θετική δυναμική από τη ΝΔ στη ΔΕΘ με στόχο την αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές...

Με «πρωθυπουργικό κοστούμι» ο Σαμαράς στη ΔΕΘ
1'

Με «πρωθυπουργικό κοστούμι» θα εμφανιστεί ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς το επόμενο Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ.

Το ηγετικό επιτελείο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με πληροφορίες, κάνει λόγο για «επιχείρηση θετική δυναμική» σχετικά με την παρουσία του κ. Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη.

Τα «γαλάζια στελέχη», εξάλλου, δηλώνουν πως η αντιμνημονιακή στάση του προέδρου της ΝΔ έχει δικαιωθεί από τα πράγματα και προσθέτουν πως η ομιλία του στις παραγωγικές τάξεις θα έχει φέτος ιδιαίτερη σημασία.

Οι πολιτικοί στόχοι της ΝΔ

Οι στόχοι της ηγεσίας της ΝΔ είναι να κεφαλαιοποιήσει τα πολιτικά οφέλη που έχει αποκομίσει, να εμπεδώσει το προβάδισμα της παράταξης στις δημοσκοπήσεις, να ενισχύσει το πρωθυπουργικό προφίλ του κ. Σαμαρά και να πείσει πως είναι έτοιμη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Εξάλλου μέσα στις στοχεύσεις της ΝΔ είναι «να δημιουργήσει θετική δυναμική για την αυτοδυναμία» στις εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν.

Τις τελευταίες εβδομάδες γίνονται συνεχείς συσκέψεις στα κεντρικά γραφεία του κόμματος για τις εξαγγελίες του κ. Σαμαρά ενώ διάχυτη είναι η εκτίμηση στις τάξεις του κόμματος πως οι εκλογές θα γίνουν μέσα στο 2011.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή