Τζανακόπουλος: Παραθρησκευτική σέχτα η ΝΔ - Ούτε λόγος για νέα μέτρα το 2018

Δημήτρης Τζανακόπουλος | Ειδήσεις: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, χαρακτήρισε σήμερα, Πέμπτη (20/04/2017) ανυπόστατα τα σενάρια για τη λήψη νέων μέτρων το 2018, μιλώντας κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών (briefing).

Τζανακόπουλος: Παραθρησκευτική σέχτα η ΝΔ - Ούτε λόγος για νέα μέτρα το 2018
1'

«Ακόμα και αν υπήρχε ένα σενάριο να μην πιάσουμε τους στόχους το 2018 και δεν καταφέρναμε να πιάσουμε το 3,5% το 2018, το συγκεκριμένο ζήτημα έχει κλείσει από την πρώτη αξιολόγηση όταν πέρασε ο δημοσιονομικός διορθωτής (σ.σ. κόφτης μισθών και συντάξεων)», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανακόπουλος.

Ο ίδιος άσκησε κριτική στο ΔΝΤ για τις προβλέψεις ως προς τα πρωτογενή πλεονάσματα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αποδεικνύεται πέρα από κάθε αμφιβολία ότι οι επιφυλάξεις που προκάλεσαν καθυστερήσεις ήταν αδικαιολόγητες».

Αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσε, ο χαρακτηρισμός του κυβερνητικού εκπροσώπου για τη Νέα Δημοκρατία, την οποία αποκάλεσε «παραθρησκευτική σέχτα που προβλέπει την καταστροφή του κόσμου».

«Η ΝΔ ποντάρει πάντα στο χάος, ενώ η κυβέρνηση επιδιώκει μια βιώσιμη λύση για το χρέος γεγονός που θα δώσει σήμα ότι η Ελλάδα περνάει την αβεβαιότητα», σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή