Φάμελλος: Το 2017 το φυσικό αέριο θα βρίσκεται παντού στο νομό Θεσσαλονίκης

«Χρονιά φυσικού αερίου για το νομό Θεσσαλονίκης», χαρακτήρισε το 2017 ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος έδωσε το «παρών» στα εγκαίνια του πρώτου σταθμού συμπιεσμένου φυσικού αερίου στην Ελλάδα, που ξεκίνησε να λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη.

Φάμελλος: Το 2017 το φυσικό αέριο θα βρίσκεται παντού στο νομό Θεσσαλονίκης
1'

«Το φυσικό αέριο θα φτάσει όχι μόνο σε οικισμούς, αλλά και σε παραγωγικές μονάδες. Η ενέργεια είναι ένα κοινό αγαθό και πρέπει να ωφεληθούν όλοι. Είμαστε υποχρεωμένοι να εργαστούμε, ώστε να βάλουμε σε κοινό δρόμο την εργασία, το περιβάλλον και την επιχειρηματικότητα», επισήμανε -μεταξύ άλλων- ο Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις εταιρίας στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου.

Για σημαντικά οφέλη που θα προκύψουν από τη συγκεκριμένη επένδυση έκανε λόγο ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Καραγιάννης, ενώ για μια «σημαντική επένδυση», από την οποία «προκύπτει ωφέλεια ακόμη και για τους αγρότες, που θα μπορούν να προμηθευτούν ενέργεια με φθηνό τρόπο», μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β' Θεσσαλονίκη, Θεόδωρος Καράογλου.

Πηγή: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή