Συναντήσεις Σαμαρά με τις διοικήσεις της ΔΕΘ

Με τις διοικήσεις της Helexpo και της ΔΕΘ συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας...

Συναντήσεις Σαμαρά με τις διοικήσεις της ΔΕΘ
1'

Με τις διοικήσεις της Helexpo και της ΔΕΘ συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 76η ΔΕΘ.

Οι διοικήσεις των δύο οργανισμών τον ενημέρωσαν για τα μεγέθη και τα τρέχοντα ζητήματα του διεθνούς εκθεσιακού φορέα, ενώ ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε χαρακτηριστικά ότι η ΔΕΘ «είναι πέρα από ιδεολογίες» .

Ο κ.Σαμαράς, τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του αιτήματος της μετεγκατάστασής της και της «ήπιας» αξιοποίησης του υπάρχοντος χώρου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ περιόδευσε στο περίπτερο 15 και στάθηκε στο "σταντ" της Δυτικής Μακεδονίας, όπου ξεναγήθηκε από τον γενικό γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Δακή. Ενημερώθηκε από την «Εκπαιδευτική Ρομποτική Πτολεμαΐδας» για τις λειτουργίες μιας ευρεσιτεχνίας της, ενός μικρού μεγέθους ρομπότ, που συμμετείχε στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής και απέσπασε διακρίσεις.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τους συνεχάρη και αναφερόμενος στην αύξηση του αριθμού των ιδιωτών εκθετών στη φετινή διοργάνωση συμπλήρωσε:

«Χαίρομαι, που ακούω εδώ, ότι στη φετινή ΔΕΘ συμμετέχουν περισσότεροι ιδιώτες».

Οι διοικήσεις της Helexpo και της ΔΕΘ, δώρισαν στον πρόεδρο της ΝΔ ένα ιστορικό λεύκωμα για τα 75 χρόνια της ΔΕΘ, με στιγμιότυπα από παλαιότερες διοργανώσεις.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή