Γεννηματά: Σόιμπλε και Τσίπρας μας έκλεισαν σε κατσαρόλα και θα βράζουμε όσο υπάρχει νερό

Φώφη Γεννηματά: Σφοδρή επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε την Πέμπτη (25/05/2017) η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, επικρίνοντας τον πρωθυπουργό για την τακτική και τους χειρισμούς του σχετικά με την διευθέτηση του χρέους.
Γεννηματά: Σόιμπλε και Τσίπρας μας έκλεισαν σε κατσαρόλα και θα βράζουμε όσο υπάρχει νερό
1'

«Σόιμπλε και Τσίπρας μάς έχουν κλείσει σε μία κατσαρόλα και θα βράζουμε όσο υπάρχει νερό», είπε η κ. Γεννηματά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας ότι «ήταν μεγάλο λάθος του πρωθυπουργού που εγκατέλειψε την απόφαση του 2012 για τη μείωση του χρέους».

«Τα πλεονάσματα που επιτυγχάνει η κυβέρνηση προκύπτουν εξαιτίας της υπεροφορολόγησης των πολιτών και της περικοπής των δαπανών του κράτους», επισήμανε η ίδια.

Σε ό,τι αφορά τα αντίμετρα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε: «Εμείς προκαλούμε την κυβέρνηση: αφήστε τα αντίμετρα και δώστε το κοινωνικό μέρισμα».

Αναφερόμενη, τέλος, στις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά, η κ. Γεννηματά δήλωσε: «Το κάλεσμα για το νέο κόμμα αφορά τους πάντες (Ποτάμι, Ώρα Αποφάσεων κ.ο.κ.) εκτός από εκείνους που βρήκαν στασίδι στον ΣΥΡΙΖΑ. Για αυτούς η πόρτα είναι κλειστή».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή