ΝΔ: Άδικα και Αναποτελεσματικά τα νέα μέτρα

Στενοί συνομιλητές του Αντώνη Σαμαρά, μιλούν για «θυσίες χωρίς αντίκρισμα...

Άδικα, δυσβάσταχτα αλλά και αναποτελεσματικά θεωρεί η ΝΔ τα νέα πρωτοφανούς αγριότητας μέτρα καθώς εκτιμά πως πάρθηκαν χωρίς σχεδιασμό που θα καταπολεμά την κρίση σε τρία επίπεδα:

•Έλλειμμα
•Χρέος
•Ύφεση.

«Ενώ το όριο φτώχειας σύμφωνα με τη Eurostat στην Ελλάδα είναι 6.500 ευρώ, η κυβέρνηση φορολογεί όλους όσοι έχουν ετήσιο εισόδημα τα 5.000 ευρώ», παρατήρησε μάλιστα, με δηλώσει του στον Real fm, ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νότης Μυταράκης, υπογραμμίζοντας την αγριότητα των νέων μέτρων.

Στενοί συνομιλητές του Αντώνη Σαμαρά, δε σταματούν μάλιστα να μιλούν για «θυσίες χωρίς αντίκρισμα», εξαιτίας μιας κυβερνητικής πολιτικής που βουλιάζει τη χώρα ακόμα πιο βαθιά στην ύφεση.

Έρχονται και νέα μέτρα

Από την πρώτη στιγμή η ΝΔ μίλησε μάλιστα για «τσουνάμι άδικων και δυσβάστακτων μέτρων, αποτέλεσμα της λανθασμένης οικονομικής πολιτικής, που ασκεί η κυβέρνηση», ενώ χτυπά καμπανάκι, προειδοποιώντας για νέα χαράτσια που βρίσκονται προ των πυλών.

Η Συγγρού προτίθεται να κρατήσει τους τόνους υψηλά με συνεχείς επιθέσεις στον Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο χαρακτηρίζει «άφαντο», αλλά και στον Ευάγγελο Βενιζέλο, για τον οποίο σχολίασε εχθές πως «προτίμησε να κρυφτεί πίσω από μια γραπτή κυβερνητική ανακοίνωση». Την ίδια ώρα, επιτελικά στελέχη εξακολουθούν να κρατούν ζωντανό και επίκαιρο το αίτημα των εκλογών, τις οποίες θεωρούν περισσότερο ωφέλιμες από το όποιο κόστος τους.