Συνέντευξη Τύπου της ΝΔ για ΟΛΘ και Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ Δημήτρης Βαρτζόπουλος έκανε γνωστή την αντίθεση της ΝΔ...

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ Δημήτρης Βαρτζόπουλος έκανε γνωστή την αντίθεση της ΝΔ στη διάθεση του 23,5% των μετοχών της ΟΛΘ ΑΕ, μέσω του Χρηματιστηρίου.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο κ. Βαρτζόπουλος είπε ότι η ΝΔ επεξεργάζεται ολοκληρωμένη πρόταση για την ανάπτυξη του λιμανιού της Θεσσαλονίκης ενώ πρόκειται να την παρουσιάσει το επόμενο διάστημα.

Τάχθηκε μάλιστα υπέρ της παραχώρησης του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων (ΣΕΜΠΟ), ώστε να αναπτυχθεί με καθαρά ιδιωτικά κεφάλαια και ζήτησε να γίνουν έργα βελτίωσης των υφισταμένων υποδομών στο λιμάνι.

Για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, σημείωσε πως η εκλογή του στην ΚΕΔΕ (Κεντρική Ενωση Δήμων) με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ σημαίνει και την προσχώρησή του στο κυβερνών κόμμα.

Στη συνέντευξη Τύπου ο βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης, επανέφερε το θέμα της ενοικίασης από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στη Θεσσαλονίκη ακινήτου που ανήκει στην πεθερά του αδελφού του πρωθυπουργού, Ανδρίκου Παπανδρέου. «Ακόμα κι αν όλα έγιναν νόμιμα, υπάρχει ηθικό θέμα», τόνισε ο βουλευτής.

Περισσότερα στο Newscode.gr