Αποτελέσματα εκλογές Κεντροαριστερά: Η ανατροπή που δεν περίμενε κανείς

Αυτό που συνέβη κατά την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου αρχηγού, δεν το περίμεναν ούτε οι ίδιοι οι υποψήφιοι.
Αποτελέσματα εκλογές Κεντροαριστερά: Η ανατροπή που δεν περίμενε κανείς
1'

Τις προηγούμενες ημέρες, όλοι έλεγαν πως αν η συμμετοχή στον πρώτο γύρο κινηθεί περίπου στις 100.000 χιλιάδες, θα πρόκειται για αξιοπρεπή διαδικασία και αναμφίβολα επιτυχία για την Κεντροαριστερά που προσπαθεί να βρει πολιτικό βηματισμό.

Η ανατροπή όμως έγινε σήμερα… με τη συμμετοχή να ξεπερνά κάθε προσδοκία και να διαψεύδει ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη από το πρωί σε όλες τις κάλπες, με τεράστιες ουρές στα μεγάλα εκλογικά τμήματα και κοσμοσυρροή στις μεγάλες πόλεις.

Λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι, η συμμετοχή έσπασε το φράγμα των 100.000, ενώ στις 17:00 αυτοί που είχαν ψηφίσει ξεπέρασαν τις 150.000.

Στις 19.30 περίπου το απόγευμα οι συμμετέχοντες στην εκλογική διαδικασία ξεπέρασαν τις 200.000. Περίπου το 1/3 των ψηφισάντων είναι στην Αθήνα και τα 2/3 στην επαρχία.

Την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή εξέφρασε ο επικεφαλής της κεντρικής εκλογικής επιτροπής, καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος, επισημαίνοντας πως εκτός απροόπτου τα αποτελέσματα θα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τις 22:30 το βράδυ της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης: Αποτελέσματα Κεντροαριστερά: Αυτός είναι ο νικητής των εκλογών

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή